Mango dippen fuldender virkelig denne ret. Den tilføjer både surt, sødt og stærk. For at lave det til helt måltid vil jeg foreslå at lave en asiatisk salat til - måske en kålsalat?
4 pers.
KOKOSKØDBOLLER:
500 g hakket oksekød
1 tsk knust koriander
1 tsk spidskommen
4 spsk kokosmælk
4 spsk kokosmel
1 rød chili, finthakket
salt og peber
kokosmel til rulning
Rør alle ingredienserne sammen og tril farsen til små kødboller. Rul dem i kokos og gril dem i ca. 10 min. eller til de er gennemstegte.
MANGODIP:
1 mange
1/2 lime, saften derfra
2 cm ingefær, finthakket
1/2 tsk sambal oelek
2 tsk sukker
salt og peber
Findel mango og blend dem sammen resten af ingredienserne.
BISOUS
Jose
hvad er sambal oelek+
SvarSletretten ser SÅ lækker ud..
Sambal olek er en krydret, staerk chili sauce. Se f.eks. her:
Slethttp://www.santamariaworld.com/kryddor/spicy-world/sambal-oelek/
Præcis! :-) Du skal ikke bruge ret meget af det i madlavningen.
SletNöj det lyder laekkert!
SvarSletNuj hvor ser det altså bare for lækkert ud!
SvarSletdet kan jeg lige love dig for at det også var! :-)
SletGod ferie,
Jose
Mums, hvor ser de gode ud! Dem må jeg prøve snart!Jeg tror, at du helt ret i, at en sprød, syrlig og stærk kålsalat vil være lige i øjet som tilbehør.
SvarSletBedste hilsner
Sofie
Ja ikke? Håber du vil kunne lide dem ;-)
SletKnus Jose
Kan man bruge honning i stedet for sukker? :-)
SvarSletSkal de grilles?
SvarSlet