Vi er blevet spurgt om vi ikke vil komme med lidt ideer til årets nytårs menu, så her kommer lige en opsamling af nogle af vores gamle opskrifter, som ville gøre sig godt!
FORRET
Joses lækre Avokadocreme med rejer og mango. Du kan eventuelt servere med et stykke varmt groft flute.
Du kan også prøve med en grov galette med figen, laks, mynte og gedeost.
HOVEDRET
Her kan du foreksemepel servere en hel lakseside med hvidløg, chili, koriander, ingefær og andet godt.
Husk at servere en masse forskellige salater til, prøv denne med blåbær og pastinak
Eller denne perlespelt med laks, æbler og mandler
DESSERT
Prøv den spændende og yderst lækre raw chokokage med lind creme
Eller en lidt mere sommerlig én af slagsen, blondie med rabarber og hindbær
NATMAD
Brød går du aldrig galt i byen med, så hvorfor ikke bage verdens bedste, grydebrødet.
Brød går ikke uden tilbehør, prøv en spændende én af slagsen med mynte, citronmelisse og skovsyre
Og når så alle er STOPMÆTTE så kan de måske trænge til lidt friskt og flydende, her ville en smoothie af abrikos, melon og mynte gøre godt.
Det er ikke det hele der er sæsonbestemt, da bloggen jo startede i maj. Men du kan jo eksperimentere med lidt andre ingredienser og kombinationer. Kun fantasien sætter grænser. Held og lykke!
Find mere inspiration i opskriftindexet
Bisous Jose et Chris
god ide det med smoothien til sidst.. måske skulleman prøve det ;-)
SvarSletantonierikardsson.blogspot.com
Det lyder lækkert. Rigtig rart med noget inspiration - og tak fordi I gider opfylde jeres læseres ønsker :-)
SvarSletHej Antonie,
SvarSletDejligt at tippet er brugbart. Det tror jeg også selv jeg vil forsøge mig med :-)
Hej Unknow,
Skønt at høre! Og selvfølgelig, det er jo i lige så høj grad for jeres skyld, som vores egen at vi blogger :-) Kom endelig med flere forslag når der er noget der falder dig ind, for det her var en virkelig god ide!
Bisous
Det er nogle lækre tips I kommer med! Hvis jeg måde bestemme over mere end desserten til min nytårsaften, tror jeg at jeg havde valgt en af jeres forretter!
SvarSletHej Linn,
SvarSletHvor er det dejligt at høre! Jeg glæder mig til at se hvilken dessert det er du skal have med hvis det kommer op på bloggen! Nyd din juleferie :-)
Bisous